Bob's Weblog

The Story of Bob Smit

Proost op je wolk……

zondag, 6 november 2011

Ha lieve Bobby,

Vandaag is het jouw verjaardag. Vanmorgen kregen we een mail met foto van Monique, wandelend met haar honden en in gedachten bij jou. Tom, Hedwig en Mandy lieten via de sms weten dat ze het glas op je heffen. Kortom, 6 november blijft een bijzondere dag.

Op 1 juli dit jaar ben ik Franc gaan eten, het blijft een dag om bij stil te staan. Kjeld had een feest en vond het overigens onzin om te gaan eten ter ere van jou. Ik kon er wel om lachen. Hij heeft die dag niet nodig, je bent er elke dag. In van alles.
Deze zomer ben ik Kjeld samen naar Italie geweest, missie Bob.
We zijn natuurlijk bij je in Florence geweest. Je pakje shag lag nog onder de steen, dat vond Kjeld hilarisch. Hij heeft er meteen zijn frontje van zijn
I Phone mee gevuld.
Kjeld heeft jouw naam in de steen gekrast. Het was goed om bij je te zijn, het blijft een prima plek.
We zijn naar Latina geweest, in de buurt van Napels, op zoek naar het huis waar je gwoond hebt als klein jongetje. Wat een bijzondere plek is Latina. De huizen staan een paar meter van het zwarte stran en toeristen komen er niet. Het is puur Italie.
Vooraf had Kjeld met Tom de precieze plek opgezocht op Google Earth. Dit bleek niet eenvoudig om te vinden maar we hebben gelopen waar jij hebt gelopen en genoten van dat idee.
Kjeld vond het fantastisch.

Lieve schat, geniet op je wolk en weet dat er altijd wel iemand het glas op je heft.
Kus, Simone

Reacties zijn gesloten.